Så gik der lige LÆKKERIER i den....
Hjemmelavet hindbær parafait:
Ca. 4 portioner
½ tsk vanillie korn (ca fra 1 stang)
3 æggeblommer
2½ dl fløde
1 tsk. sukrin gold
2 spk. frysetørret hindbær
Pisk æggeblommer, sukrin og vanillie til en luftig og hvidlig masse, vend hindbær i.
Fløden piskes til en middel lind flødeskum.
Masserne vendes sammen, og fryses i mindst 5 timer.
Fløden piskes til en middel lind flødeskum.
Masserne vendes sammen, og fryses i mindst 5 timer.
Peanutbutter bar:
Der har vi slavisk brugt Madbanditten`s opskrift
Snøffelkugler:
5 dl blandede nødder
(vi brugte para, hassel, valnød & mandler)
1½ dl cacao
1½ dl cacao
2 spk rom essens
2 tsk flyd sødemiddel
7 spk dadler
2 spk fløde
Nødderne hakkes til en FIN mel, og alle ingredienserne røres sammen.
Dyppes i mørk chokolade (her er brugt 80 %),
Dyppes i mørk chokolade (her er brugt 80 %),
Drysses evt m ristet kokos, frysetørret bær
Smager bedst hvis de får lpv at stå på køl et døgns tid.
Massen kan fryses
Hjemmelavet chokolader:
Smager bedst hvis de får lpv at stå på køl et døgns tid.
Massen kan fryses
Hjemmelavet chokolader:
Mængden kan vi ik gi... for det var på slum og rester fra den smeltede chokolade fra Snøffel kuglerne.
Vi kom kokos, frysetørret bær eller hele hasselnødder i film beklædte forme.
Hældte den smeltede chokolade over, og lod det stå på køl i et døgn.
Vi kom kokos, frysetørret bær eller hele hasselnødder i film beklædte forme.
Hældte den smeltede chokolade over, og lod det stå på køl i et døgn.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar