Det er er.... på alle måder en lækker kage :-D
(har taget udgangspunkt i Jane Faeber`s opskrift)
Til 1 kanelstang bruges der:
remonce:
2 æbler
6 spk.vand
80 gr. blødt smør
2 spk. kanel
2 spk. sukrin gold
dej:
6 æg
3 spk. sukrin gold
100 gr. smeltet smør
2 dl. pofiber
½ dl. kokosfiber
½ spk. gul husk
2. store tsk. bagepulver
½ tsk. kardemomme
1 tsk. vaniliepulver
drys:
grov hakket mandler
kokosflager
pynt & tilbehør:
isis perfect strø
friske brombær
38 % creme fraiche med vanillie
Lav en usødet mos af æbler og vand, lad det køle af, mens dejen laves.
Mens dejen hviler, rør æblemosen sammen med resten af ingredienserne.
Æg og sukrin piskes godt sammen, tilsæt resten af ingredienserne.
Lad dejen hvile 20 min.
Pensel et stykke bagepapir med kokosolie og rul dejen ud på det. Læg et stykke bagepapir oven på og rul dejen ud til ensartet tykkelse i ca. ½ cm.
(hav lidt tålmodighed... det èr det værd)
(hav lidt tålmodighed... det èr det værd)
Dejen skal ende som et aflangt stykke.
Æble remoncen lægges i en tyk stribe i midten af dejen, fold den ene side af dejen ind over remoncen, og bag efter den anden side af dejen .
(brug bagepapiret til at folde med)
Luk samlingerne med fingrene.
Drys mandler og kokosflager på
Bages ved 200 grader i ½ time, eller tik den virker fast
Smager himmelsk når den er lun, drysset med isis perfect strø og med creme fraiche/brombær til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar