Så er fredags pizzaen tæt på at være reddet... har fundet en opskrift, så bundene bliver TÆT på almindelige bunde :D
De her smager fantastisk og mætter helt vildt!!
De her smager fantastisk og mætter helt vildt!!
Ud af denne portion fik vi 2 pizzaer på strr. 28x30 cm.
10 æg
500 gr. revet gouda (der kan bruges emmentaler, og skal en dag prøve den med havarti)
8 spk. sesamfrø malet til mel
4 spk. gul husk
8 spk. pofiber
4 store tsk. bagepulver
lidt salt
Det hele blandes godt, og dejen hviler min. 15 min,
Dejen deles i 6 lige store stykker, hvert stykke lægges ud i en stribe på bagepapir.
Dyp fingrene i vand og tryk de 3 "pølser" sammen.
Læg bagepapir oven på og rul det ud til et stykke på ca 8 cm. i tykkelsen.
Sørg for at få rullet dem ud i ensartet tykkelse (det fik jeg ik gjort), så bliver bunden også sprød på midten, efter den er forbagt.
Bundene skal forbages ved 200 grader i 15 min. (eller til den er gylden/sprød over det hele)
Fyldet her er:
tomatsauce, gouda, bacon, pølser, rød peber og frisk basilikum
Fyldet her er:
tomatsauce, gouda, bacon, pølser, rød peber, pepperoni og sød chili sauce
Bunden har en fantastisk tykkelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar