Jeg er STOR tilhænger af mad der tilberedes i stegeso.... og gullash er ingen undtagelse.
Her er det Luggi, der har stået for tilberedningen,
Her er det Luggi, der har stået for tilberedningen,
som han gik igang med lige da han kom hjem fra skole.
Suuuper mør..... |
Gulerødder (er liberale), champignon og løg skæres i mundrette stykker.
Hvidløgs fed skæres i halve.
Kommes i bunden af stegesoen sammen med kødet.
Lave en stærk bouillon, rør den sammen med tomat pure, røget paprika og peber.
Hæld det over grøntsager og kød, kom laurbærblade i og kom låg på.
Sættes i en KOLD ovn.
Sættes ovnen på almindelig ovn og 100 grader, skal det have ca. 4 timer.
Der kan skæres en times tid af, hvis man sætter ovnen på 150 grader og varmluft.
Vi spiste urtemos til.... denne gang dog med ½ blomkål og ½ broccoli.
Sættes ovnen på almindelig ovn og 100 grader, skal det have ca. 4 timer.
Der kan skæres en times tid af, hvis man sætter ovnen på 150 grader og varmluft.
Vi spiste urtemos til.... denne gang dog med ½ blomkål og ½ broccoli.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar