Velkommen til min blog... hyggeligt du har lyst til at kigge inde.
Smid gerne en kommentar inden du smutter igen (dette kan du under hvert indlæg) Knus

lørdag den 23. august 2014

Vi elsker fisk



Fisk igen.... vi ELSKER fisk..... her er det pangasius  filet med fyld, safransauce, champignong og salat m. hjemmerørt appelsin/birkes dressing.


8 fileter

olie
4 fed hvidløg, fint hakket
4 forårsløg, fint hakket
4 spk. hakket bredbladet persille
4 spk. hakket frisk basillikum
4 spk. fint hakket løg 
400 gr. rejer
100 gr. smuldret fuldkorns rugbrød
1-2 æg, sammenpisket
1-2 spk. limesaft
2- dl bouillion eller hvidvin
250 gr. champignon, i 1/4
salt/peber


Tændt ovnen på 200 grader.



Svits hvidløg, forårsløg, persille, basilikum og ½ delen af løget i lidt olie i ca 4 min, tilsæt rejer og svits yderligere 2 min. Kom blandingen i en skål, tilsæt limesaft, salt, peber og brødkrummer... røres sammen.



Fisken lægges på spækbræt, blandingen deles imellem alle fileterne, og fileterne rulles omkring fyldet.



Kom champignon og resten af løgene i bunden af et ildfastfad... læg fiskene oven på, med lukningen ned ad. Hæld bouillion/vinen over. Dæk fadet med staniol og steges i ovnen i ca 20 min. Tag fisken ud, hæld væsken fra, sluk ovenen og sæt fisken ind igen (så den holder sig varm).



I mens laves safran saucen...

olie
1 fed hvidløg
½ tsk knuste safrantråde
2 spk bouillion
1 tsk dijon sennep
1 dl fedtfri youghurt naturel
hakket bredbladet persille


Varm lidt olie i en gryde, svits hvidløget.. rør safran ud i bouillion, hæld blandigen i gryden, rør sennep og stegevæden i. Lad det simre til det er kogt ind til ca. 2 dl. Tag gryden af og pisk youghurten i, smag til med salt/peber. Brug persillen som drys.



Vi lavede en let grøn salat... blanding af baby mix og fint snittet kinakål. Med hjemmerørt dressing til.



125 gr fedtfri youghurt naturel

saften fra 2 appelsiner
2 tsk sorte birkes
½ tsk æbleeddike
lidt sort peber
.... det hele røres sammen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar