Fisk igen.... vi ELSKER fisk..... her er det pangasius filet med fyld, safransauce, champignong og salat m. hjemmerørt appelsin/birkes dressing.
8 fileter
olie
4 fed hvidløg, fint hakket
4 forårsløg, fint hakket
4 spk. hakket bredbladet persille
4 spk. hakket frisk basillikum
4 spk. fint hakket løg
400 gr. rejer
100 gr. smuldret fuldkorns rugbrød
1-2 æg, sammenpisket
1-2 spk. limesaft
2- dl bouillion eller hvidvin
250 gr. champignon, i 1/4
salt/peber
Tændt ovnen på 200 grader.
Svits hvidløg, forårsløg, persille, basilikum og ½ delen af løget i lidt olie i ca 4 min, tilsæt rejer og svits yderligere 2 min. Kom blandingen i en skål, tilsæt limesaft, salt, peber og brødkrummer... røres sammen.
Fisken lægges på spækbræt, blandingen deles imellem alle fileterne, og fileterne rulles omkring fyldet.
Kom champignon og resten af løgene i bunden af et ildfastfad... læg fiskene oven på, med lukningen ned ad. Hæld bouillion/vinen over. Dæk fadet med staniol og steges i ovnen i ca 20 min. Tag fisken ud, hæld væsken fra, sluk ovenen og sæt fisken ind igen (så den holder sig varm).
I mens laves safran saucen...
olie
1 fed hvidløg
½ tsk knuste safrantråde
2 spk bouillion
1 tsk dijon sennep
1 dl fedtfri youghurt naturel
hakket bredbladet persille
Varm lidt olie i en gryde, svits hvidløget.. rør safran ud i bouillion, hæld blandigen i gryden, rør sennep og stegevæden i. Lad det simre til det er kogt ind til ca. 2 dl. Tag gryden af og pisk youghurten i, smag til med salt/peber. Brug persillen som drys.
Vi lavede en let grøn salat... blanding af baby mix og fint snittet kinakål. Med hjemmerørt dressing til.
125 gr fedtfri youghurt naturel
saften fra 2 appelsiner
2 tsk sorte birkes
½ tsk æbleeddike
lidt sort peber
.... det hele røres sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar