En lækker ret... der dog kræver lidt koge tid :)
1,5 kilo kalvekød i tern... vi er 4 og der bliver også lidt til madpakker (vi spiser ofte rester til frokost dagen efter).
1 dåse fedtfattig kokosmælk
2 fed hvidløg
½-1 tsk revet citron skal .. mængde er efter smag og behag, vi brugte ½
½-1 tsk revet lime skal ....mængde efter smag og behag, vi brugte 1
1 bdt grønne asparges
2 snack pebre
1 lille bakke champignon
2 porre
50 gr peanuts
1 spk. lys soya.... vi brugte dog hoisin sauce
tørret chili.... efter behag, vi brugte ½ tsk middel styrke
1 spk citronsaf
1 spk limesaft
Kalvekøddet brunes let.
kokosmælk, hvidløg, citron- og lime skal blændes sammen med stavblænder, hældes sammen med køddet. Skal simre til kødet er HELT mørt.... vores simrede i ca 1 time.
Asparges, champignon, snack pebre, porre skæres i mundrette bidder, tilsæt dem sammen med soya, lime- og citron saften til kødet... lad det hele simre ca 10 min, så der stadig er bid i grøntsagerne.
Er man i fase 1, spises det som det er.... i fase 2 og 3 kan der spises lidt brune ris eller fuldkorns brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar