Vi har 1 x om måneden familie spisning med hver vores familier....
denne gang var det med Katja`s forældre og bror.
Det var hos os, og det gjorde det s`føli perfekt at serverer vores slags mad mad,
og det faldt i go smag hos de andre :)
Vi lavede hele grillede kyllinger... de blev smurgt med marianade og fik 1½ time ved 125 grader.
Vi serverede 3 slags salater til og flødeost fyldte champignoner på grill.
Marinade til kyllingerne... vi lavede 2:
3 spk paprika
1 spk stødt spidskommen
1 spk stødt sennepsfrø
2 tsk stødt fennikelfrø
4 spk olie
salt og peber
.... skal ende som en tyk marinade, der hænger på kødet!Må gerne trække en times tid, inden den grilles.
Bønnesalat:
Marinaden til løgene skal laves først... og skal trække sammen med løgene til kyllingen er næsten færdig.
Lav en olie/eddike dressing efter smag... vi har rystet æbleeddike, olie, hvidløg, dijonsennep og salt/peber sammen. Det blandes med FINT snittede løg i skiver.
Bacon steges sprøde, forårsløg snittes groft.... bønner koges let, så der stadig er bid i (disse kan koges til sidst, så de stadig er lune). Bønner blandes med løg og marinaden, forårsløg og bacon fordeles oven på.
Tomatsalat:
Modne røde tomater
frisk mozzarella
rødløg
balsamiko
olie
salt og peber
frisk basilikum
.... marinade af olie, balsamiko, salt og peber rystes sammen.
tomater og mozzarella skæres i skiver og lægges i fad, skiftevis, løg i fine skiver drysses over. Marinaden hældes over og groft hakket basilikum drysses over.
Grøn salat:
kinakål, frisk spinatblade, babyblade og porre... har vi brugt her.
Dressing skal være kalorielet.... gerne hjemmerørt på naturel youghurt med lav fedt %, og der må spises hvad der svarer til 2 dl mælke produkter på en hel dag :)
Velbekommen :D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar