Nogle dage er det tiden eller lysten
der hindre i de helt store kreationer, men det behøver det ikke blive mindre lækkert af!
Dette tog ca. 30 min. at lave :)
Ovn laks m. braset hokido og flødestuvet spinat:
1 pose frossen spinat
½ l. fløde
1 alm str hokido
1 hel side laks
1 porre
2 spk. lime saft
Bland 1/4 l. fløde med lime,
Kom fint snittet porre i et ildfast fad og hæld fløden over.
Læg laksen med kødsiden ned i fløden, og lade den trække der.
Skrald hokido, skær det i små mundrette stykker.
Kom spinat op i en gryde, hæld 1/4 l. fløde over, og tænd på mellem varme- rør tit i det.
Lad det simre i mens resten af maden bliver lavet.
Hokido steges i rigelig med smør, og krydres efter smag- her er der kun brugt salt og peber.
Laksen sættes i en forvarmet ovn v. 200 grader når hokido begynder at tage farve - den skal have ca. 20-25 min.
Man kan forberede noget af det dagen før, f.eks. ligge laksen med kødsiden nederst i et fad med lime saften, så den marinerer natten over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar