Fredag er lig med HYGGE.... og når jeg så ovenikøbet har fri, er der tid til morgenmad :-D
Til aftensmad havde min svoger og mand bestilt løvemad
Men da jeg jo ik spiser brød, bagte jeg oopsier, de var SUPER lækre som brød til løve maden.
Paprika kan udelades. |
Til 6 styk brugte jeg:
2 æg
3 spk. mayo
4 spk. revet parmesan
2 fed knust hvidløg
1 dl. sesamfrø
1 stor tsk. bagepulver
½ tsk. fint himalaya salt
2 tsk. røget paprika
Sæt ovnen på 200 grader.
Pisk æggehviderne stive samme med salt og bagepulver.
Pisk blommerne sammen med mayo, paprika, parmesanhvidløg og sesamfrø.
De 2 æggemasser vendes sammen ... yep, konsistensen èr som en tynd mayonaise.
Kom bagepapir på en bageplade og lave hver oopsie af ca. spk. dej pr stk., lav mellemrum i mellem dem for de flyder lidt ud.
Bages ca. 15 min. - til de er gyldne.
Bages ca. 15 min. - til de er gyldne.
Desserten var kage i kop..... forsøg.
Lavede den efter Kitchen by K`s opskrift.
Dog uden chokolade stykket i midten, da vi ik havde mørk chokolade.
Det kunne godt smages, da smagen var lidt tam og konsistensen lidt tør, så der skal klart eksperimenteres med opskriften, så den får en mere cremet og kraftig smag.
Oven på kom der cremefraiche 18 % rørt med kokosmel og vanilie.
Lavede den efter Kitchen by K`s opskrift.
Dog uden chokolade stykket i midten, da vi ik havde mørk chokolade.
Det kunne godt smages, da smagen var lidt tam og konsistensen lidt tør, så der skal klart eksperimenteres med opskriften, så den får en mere cremet og kraftig smag.
Oven på kom der cremefraiche 18 % rørt med kokosmel og vanilie.
Til fredags hygge står den på isis is m. chokolade og karamel, Nellies dellies marcipanbrød & flæskesvær med hvidløgs dip.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar