Denne opskrift er SUPER nem og så smager det af pasta....
i al fald så tæt på, som det kan, når det ikke er det ;)
Til 4 personer skal du bruge:
8 æg
250 gr. philadelphia neutral (du kan også bruge med smag)
1dl fiberhusk
½ tsk fin himalaya salt
Æggene piskes luftige, flødeost, fiberhusk, salt tilsættes og piskes til en jævn dej.
Skal hvile MIN. 15 min. hvor efter den piskes sammen igen.
2 stykker bagepapir smørres med olie, dejen hældes over på den ene, og det andet lægges oven på, dejen rulles ud mellem til hele papiret er dækket.
Her er det ca 1/4 del, der er delt i 2 pølser. Jeg syntes det er nemmere at rulle ud, når det ligger på den måde. |
Det hele bages i ovnen ca 10 min ved 150 grader.
Når den er færdig tages det ene bagepapir af, og dejen skæres i ønskede størrelse til lasagne plader eller i strimler til pasta.
Pastaen serveres med det samme.
Det kan fryses ned :-D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar