Så skulle knækbrød testes......
jeg ELSKER knækbrød med tandsmør som eftermiddags hygge :-D
jeg ELSKER knækbrød med tandsmør som eftermiddags hygge :-D
Tog Madbandittens chia- knækbrød som udgangspunkt,
men som altid skal jeg liiiiiige ændre lidt i opskriften ;-)
Så bliver resultatet spændende!!
men som altid skal jeg liiiiiige ændre lidt i opskriften ;-)
Så bliver resultatet spændende!!
Jeg brugte:
1 dl chiafrø
1 dl hampfrø
2 dl vand
1 dl hørfrø
0,5 sesamfrø
1 dl solsikke kerner
1,5 dl græskar kerner
1 tsk fint himalaya salt
2 tsk kokosolie med smag
2 dl vand
1 dl hørfrø
0,5 sesamfrø
1 dl solsikke kerner
1,5 dl græskar kerner
1 tsk fint himalaya salt
2 tsk kokosolie med smag
(kan udelades, det kan så være der i stedet skal tilsættes 0,5 dl vand, hvis massen til sidst er for tør)
Rør chiafrøene med vand, lad det stå ca 15 min,rør ind i mellem i det,
til det får en slimet konsistens.
til det får en slimet konsistens.
Resten af frøene, salt og kokosolien kommes over i chiafrøene,
og blandes GODT sammen.
og blandes GODT sammen.
Der lægges 3 store spk. på et stykke bagepapir,
et stykke bagepapir lægges over, og dejen rulles jævnt ud i mellem.
et stykke bagepapir lægges over, og dejen rulles jævnt ud i mellem.
Fjern (forsigtigt) det øverste bagepapir,
og del i ønskede stykker med en kniv/pizza hjul.
Jeg skærer kanterne lige, og bruger dem som müsli til min skyr
(ingen madspil tak).
og del i ønskede stykker med en kniv/pizza hjul.
Jeg skærer kanterne lige, og bruger dem som müsli til min skyr
(ingen madspil tak).
Kommes i en forvarmet ovn på 160 grader (over/under varme)
midt i ovnen i ca. 1 time (eller til de er let gyldne).
midt i ovnen i ca. 1 time (eller til de er let gyldne).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar