I går aftes stod den på spinat lasagne... og til lasagne er hvidløgs brød næsten et must.
Vi afprøvede nogle sammen med Sara & Jannick,
de blev goè, så vi prøver at gentage successen, dog med lidt ændringer.
Til 12 stykker brugte jeg:
400 gr. revet ost
10 æg
4 spk. gul husk
4 spk. po fiber
2 spk. bagepulver
4 fed knust hvidløg
salt, peber
Det hele blandes sammen, hviler i ca. 10-15 min.
Formes til flüte eller boller.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min. til de er sprøde.
Når de er færdige, skæres der riller i hvert brød (flere hvis flüte), der kommes godt med hvidløgs smør ned i hver rille.
Serveres med det samme!
De kolde hvidløgs boller, er gode som brød til toast !!!
Til 12 stykker brugte jeg:
400 gr. revet ost
10 æg
4 spk. gul husk
4 spk. po fiber
2 spk. bagepulver
4 fed knust hvidløg
salt, peber
Det hele blandes sammen, hviler i ca. 10-15 min.
Formes til flüte eller boller.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min. til de er sprøde.
Når de er færdige, skæres der riller i hvert brød (flere hvis flüte), der kommes godt med hvidløgs smør ned i hver rille.
Serveres med det samme!
De kolde hvidløgs boller, er gode som brød til toast !!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar