Så skulle strombolidej endelig prøves, og det var absolut en succes!!!
Lavede indbagt mørbrad med den.. |
Brugte opskriften fra KitchenByK på strombolidejen, og skar den ud som dér anført.
Men fordoblede opskriften, og der var til 3 mørbrad.
Men fordoblede opskriften, og der var til 3 mørbrad.
Rørte en fars af svinekød krydret med Provence krydderi.
Lagde fars på midterstykket, kom mørbrad oven på farsen (har åbnet mørbraden og smurt den med pesto), fars oven på mørbraden igen.
Lagde fars på midterstykket, kom mørbrad oven på farsen (har åbnet mørbraden og smurt den med pesto), fars oven på mørbraden igen.
Dejen "flettes" ind over farsen
Bages i ovnen ved 200 grader til mørbradens center temperatur er 62-65 grader.
De fik ca. 3 kvarter.
Havde smurt dem med æg, så de blev flotte gyldne
Serverede fløde kinaradisse med champignoner til, forkogte 2 kinaradisser i ca. 10 min. i vand tilsat kryddersalt.
Dryppede dem godt af, blandede dem med champignon og kommes i fad.
Fløde blandes med dijon sennep, hvidløg, salt og peber og hældes over.
Kommes i ovnen samtidig med mørbraden.
Grøn salat er et must her hjemme, så det blev det også til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar