Torsk med champignon/bacon & urtemos
Til 4 personer brugte vi:
1 mellem stort blomkål
8 torskefileter
500 gr champignon
1 pakke bacon
1 bdt. friske krydderurter (her er brugt dild & persille)
1 dl mayonaise
2 spsk. smør
salt/peber
Bacon og champignon steges og holdes lune på panden.
Blomkål skæres i mindre buketter, koges i bouillon vand til det er HELT mørt, vandet hældes fra (gem det og kog fisken i det), og lad dem dryppe GODT af i en sigte.
Hak krydderurterne.
Hak krydderurterne.
Kog bouillon vandet op igen, skru HELT ned og kom fisken i, den er færdig når mosen er lavet.
Kom blomkål i en skål sammen med smør og mayonaise.... mos det med en stavblender.
Kom krydderurterne i og giv det hele en tur med stavblenderen, til mosen få en flot grøn farve, smages til med salt og peber.
Kom blomkål i en skål sammen med smør og mayonaise.... mos det med en stavblender.
Kom krydderurterne i og giv det hele en tur med stavblenderen, til mosen få en flot grøn farve, smages til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar