Velkommen til min blog... hyggeligt du har lyst til at kigge inde.
Smid gerne en kommentar inden du smutter igen (dette kan du under hvert indlæg) Knus

fredag den 8. august 2014

Dag 7-11

De sidste 5 dage er FLØJET væk.... så vi har ikke været så aktive her inde :`(
Så det bliver en kort update af dagene ;)

Generelt har morgenmaden bestået af æg i en eller anden afskygning.... blødkogte med tomater, scrambleegg eller omelet med grøntsager. Og vores kaffe.... og kaffen bliver drukket med sukker (det eneste sted i al fald Katja NÆGTER at undværer sin sukker) :)

Vores frokost har bestået af rester fra aftenen før med salat til ... vi laver dermed altid lidt ekstra aftensmad, så der er til madpakker. Nicolai`s frokost mandagMellemmåltider er stadig bare gnavegrønt af forskellig slags.... og om aftenen spiser vi hver 30 pistacienødder.

Mandag aften spiste vi lasagne med spinat.... en meget enkel lasagne. Vi laver kødsovsen med MANGE grøntsager i og ikke med særlig meget væske i, da vi ikke kommer lasagneplader i, der skal bruge væsken. Men der imod kommer der frisk spisnatblade i, der hvor man normalt ville komme pladerne. Som topping kommer vi smuldret frisk mozzarella. Lav en tomatsalat med frisk basilikum, løg og olie/eddike dressing til :)

Tirsdag fik vi kylling- & almindelig kebab med salat og tzatziki.Onsdag... stod den på resten af kødsaucen, fra vi lavede lasagne, og med kogt broccoli til. Smager Fantastisk hvis man kommer frisk/smuldret mozzarella oven på :)Torsdag fik vi hvid fisk ala Bombay
Opskrift fra South Beach kogebog med egne tvist:1½ fedtfri youghurt naturel

1-2 tsk karry
1-2 tsk kardemomme
1-2 tsk stødt paprika
1-2 tsk stødt koriander (dem undlod vi, da vi ikke er specielt glade for koriander)
Lime saft
1 kilo filet, af hvid fisk
salt, peber


Rør en dressing af youghurt, krydderier og lime... smag den til, så den passer til dine smagsløg. læg fileterne i et ildfast fad, dæk dem med youghurt blandingen. Dæk fadet til, stilles i køleskabet i min 2 timer... fiskene vendes ca hver ½ time.

Sættes i 180 gr. varm ovn i ca. 10 min.---- til kødet nemt går fra hinanden.


Server salat til.Fredag, gik Katja på kebabben med drengene, fik 2 hakkebøffer m. ost på og salat til.

Hele ugen har vi været SINDSYGE gode...... Nicolai har været på McD og købte en salat, vi har takket nej til jordbærtærte... osv. Vi ROSER hinanden meget, som en motivation... ellers bliver det for surt <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar