Velkommen til min blog... hyggeligt du har lyst til at kigge inde.
Smid gerne en kommentar inden du smutter igen (dette kan du under hvert indlæg) Knus

søndag den 26. oktober 2014

morgen, middag & aftens mad


Lørdag aften stod på "fast-food", så det blev til meatzza og fritter :-D



Vi brugte til 12 styk:
1 kilo hakket oksekød (høj fedtprocent)
2 løg (finthakket)
1 stor dåse tomat purè
2 æg
salt, peber, paprika

Alle delene røres sammen, og farsen hviler mens fyldet gøres klar.

vi lavede følgende varianter:
bacon/ananas/ost 
bacon/pepperoni/ost

Osten var fuldfed Gouda, Nogle kom der cherrytomater på (uden køddet i).
Pyntet med groft hakket frisk basilikum.

Skal have ca 20 min. v. 200 grader.

Hokiado fritter:

Hokaido græskar skæres i mundrette bidder, kommes i pose m olie, salt og pomfrit krydderi fra Hedebogård (eller andet krydderi).

Kommes på bageplade, fordeles så de ikke ligger oven på hinanden.
Skal have ca. 30 min. v. 200 grader.


Serverede Aioli til... opskriften er Her




Hurtig frokost.... grønt m. kylling pålæg og philadelphia med hvidløg/urter




Weekend morgenmad`s omelet:

Løg, hvidløg svitses på panden i smør.... ½ cherrytomater (uden køddet) svitses med til sidst.

Æggemasse lavet på slum af æg, hytteost, fløde, paprika, salt & peber, hældes over.

Står ved lige under middel varme, til al massen er stivnet.





Ude at spise.... dobbelt cheeseburger bøffer m. salat ved siden af og MASSER dressing.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar