Velkommen til min blog... hyggeligt du har lyst til at kigge inde.
Smid gerne en kommentar inden du smutter igen (dette kan du under hvert indlæg) Knus

søndag den 26. oktober 2014

Lækkerier

Så gik der lige LÆKKERIER i den....



Hjemmelavet hindbær parafait:
Ca. 4 portioner

½ tsk vanillie korn (ca fra 1 stang)
3 æggeblommer
2½ dl fløde 
1 tsk. sukrin gold
2 spk. frysetørret hindbær

Pisk æggeblommer, sukrin og vanillie til en luftig og hvidlig masse, vend hindbær i.
Fløden piskes til en middel lind flødeskum.
Masserne vendes sammen, og fryses i mindst 5 timer.

Peanutbutter bar:

Der har vi slavisk brugt Madbanditten`s opskrift



Snøffelkugler:

5 dl blandede nødder
 (vi brugte para, hassel, valnød & mandler)
1½ dl cacao
2 spk rom essens
2 tsk flyd sødemiddel
7 spk dadler
2 spk fløde

Nødderne hakkes til en FIN mel, og alle ingredienserne røres sammen.
Dyppes i mørk chokolade (her er brugt 80 %), 
Drysses evt m ristet kokos, frysetørret bær

Smager bedst hvis de får lpv at stå på køl et døgns tid.
Massen kan fryses

Hjemmelavet chokolader:

Mængden kan vi ik gi... for det var på slum og rester fra den smeltede chokolade fra Snøffel kuglerne.

Vi kom kokos, frysetørret bær eller hele hasselnødder i film beklædte forme.
Hældte den smeltede chokolade over, og lod det stå på køl i et døgn.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar