Velkommen til min blog... hyggeligt du har lyst til at kigge inde.
Smid gerne en kommentar inden du smutter igen (dette kan du under hvert indlæg) Knus

lørdag den 15. november 2014

boller i karry... take 2



Boller i karry er en hofret her hjemme...
 og da jeg var ikke helt tilfreds med sovsen sidst, måtte jeg jo eksperimenterer lidt.

Kødbollerne er rørt med æg, pofiber, salt, peber, æøg og vand... 
og har trukket en lille ½ time, inden de er kogt i bouillion.
Karryen svitses i lidt olie, sammen med gurkemeje.
Tilsæt lidt af vandet fra kødbollerne, kom 1 dl. fløde og 1 bøtte philadelphia naturel i.

Lad det koges godt sammen.... og jævn det evt. med maizena rørt i fløde
(ved maizena ik er LCHF, men den mængde er jeg ligeglad)

Smages til med salt, peber og evt. mere karry.

Som tilbehør fik vi revet hokiado/blomkål ristet i olie og smagt til med salt, peber og timian.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar