Velkommen til min blog... hyggeligt du har lyst til at kigge inde.
Smid gerne en kommentar inden du smutter igen (dette kan du under hvert indlæg) Knus

mandag den 3. november 2014

Grillet kylling



Vi har 1 x om måneden familie spisning med hver vores familier....
 denne gang var det med Katja`s forældre og bror. 
Det var hos os, og det gjorde det s`føli perfekt at serverer vores slags mad mad, 
og det faldt i go smag hos de andre :)


Vi lavede hele grillede kyllinger... de blev smurgt med marianade og fik 1½ time ved 125 grader.
Vi serverede 3 slags salater til og flødeost fyldte champignoner på grill.







Marinade til kyllingerne... vi lavede 2:

3 spk paprika
1 spk stødt spidskommen
1 spk stødt sennepsfrø
2 tsk stødt fennikelfrø
4 spk olie
salt og peber
.... skal ende som en tyk marinade, der hænger på kødet!Må gerne trække en times tid, inden den grilles.



Bønnesalat:

Marinaden til løgene skal laves først... og skal trække sammen med løgene til kyllingen er næsten færdig.
Lav en olie/eddike dressing efter smag... vi har rystet æbleeddike, olie, hvidløg, dijonsennep og salt/peber sammen. Det blandes med FINT snittede løg i skiver.



Bacon steges sprøde, forårsløg snittes groft.... bønner koges let, så der stadig er bid i (disse kan koges til sidst, så de stadig er lune). Bønner blandes med løg og marinaden, forårsløg og bacon fordeles oven på.




Tomatsalat:

Modne røde tomater
frisk mozzarella
rødløg
balsamiko
olie
salt og peber
frisk basilikum
.... marinade af olie, balsamiko, salt og peber rystes sammen.
tomater og mozzarella skæres i skiver og lægges i fad, skiftevis, løg i fine skiver drysses over. Marinaden hældes over og groft hakket basilikum drysses over.



Grøn salat:

kinakål, frisk spinatblade, babyblade og porre... har vi brugt her.



Dressing skal være kalorielet.... gerne hjemmerørt på naturel youghurt med lav fedt %, og der må spises hvad der svarer til 2 dl mælke produkter på en hel dag :)




Velbekommen :D










Ingen kommentarer:

Send en kommentar