Velkommen til min blog... hyggeligt du har lyst til at kigge inde.
Smid gerne en kommentar inden du smutter igen (dette kan du under hvert indlæg) Knus

torsdag den 6. november 2014

Laks m. flødestuvet spinat ......Hurtig mad.



Nogle dage er det tiden eller lysten 
der hindre i de helt store kreationer, men det behøver det ikke blive mindre lækkert af!


Dette tog ca. 30 min. at lave :)




Ovn laks m. braset hokido og flødestuvet spinat:

1 pose frossen spinat

½ l. fløde
1 alm str hokido
1 hel side laks
1 porre

2 spk. lime saft


Bland 1/4 l. fløde med lime, 

Kom fint snittet porre i et ildfast fad og hæld fløden over. 
Læg laksen med kødsiden ned i fløden, og lade den trække der.

Skrald hokido, skær det i små mundrette stykker.

Kom spinat op i en gryde, hæld 1/4 l. fløde over, og tænd på mellem varme- rør tit i det.
Lad det simre i mens resten af maden bliver lavet.

Hokido steges i rigelig med smør, og krydres efter smag- her er der kun brugt salt og peber.


Laksen sættes i en forvarmet ovn v. 200 grader når hokido begynder at tage farve - den skal have ca. 20-25 min.


Man kan forberede noget af det dagen før, f.eks. ligge laksen med kødsiden nederst i et fad med lime saften, så den marinerer natten over.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar