Velkommen til min blog... hyggeligt du har lyst til at kigge inde.
Smid gerne en kommentar inden du smutter igen (dette kan du under hvert indlæg) Knus

torsdag den 9. oktober 2014

Boller i karry




800 gr hakket kød.... kylling, svin eller kalv/flæsk
1 stort revet løg
1 æg
1 tsk gul husk
salt, peber

Farsen røres sammen med vand, hviler ca 10 min og kan evt tilsættes mere vand.
Koges i bouillion vand, til kødbollerne selv "popper op til overfladen"

Til sovsen skal bruges:
1 spk smør
1 spk karry
1 stort fint hakket løg
1 fint hakket æble
vandet kødbollerne er kogt i
piskefløde
salt, peber

Løg, æble og karry svitses i smørret til det bliver let gyldent.

Tilsæt kogevandet ½-1 ltr
Ønskes der ikke æble/løg "klumper" i, blendes sovsen med stavblænder.

Tilsæt fløde og smag til.

Sovsen bliver ikke gammeldags tyk... ønskes dette kan der jævnes med maizena (rystes i fløden). Eller sovsen kan tyknes med lid Philidelfia neutral ost.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar