Velkommen til min blog... hyggeligt du har lyst til at kigge inde.
Smid gerne en kommentar inden du smutter igen (dette kan du under hvert indlæg) Knus

mandag den 9. februar 2015

Toast....

.... er absolut en FAVORIT spise her hjemme, både som hurtig frokost og som efter skole snack.
Så idag afprøvede vi blomkåltoast.... og hold nu fast de er LÆKRE!!!

Vi skal dog arbejde lidt med tykkelsen, da de var meget svære at spise som almindelig toast.



Til ca. 10 TYNDE toast brugte vi:

600 gr. FINT hakket rå blomål
120 gr. flødehavarti skåret i små stykker
3 æg
3 dl piskefløde
1½ dl. pofiber
salt, peber, oregano

Alle ingredienserne kommes i foodprocessor, til det er blevet en jævn masse uden klumper.
Fordeles på bagepair på en bageplade, her lavede vi den så tynd vi kunne.... en tykkere version skal dog afprøves næste gang.
Bages ved 220 grader varmluft i 15-20 min. 
Skæres ud i lige store firkanter, afkøles HELT på bagerist med bagepapiret under.

Når brødet er afkølet smeltes smør på en pande, en skive brød lægges på panden.
Vi kom gouda ost/Hamburgryg/gouda på ... i den rækkefølge og så en skive brød på.

Vi lagde bradepande over stegepanden.. i mangel af et låg.... gav dem et par minutter, vendte dem og gav dem et par minutter... til osten er smeltet.

VELBEKOMME ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar